Förrätter
-
4. PAKORA (Onion Bhaji)
Smakrika friterade knyten, rullade i en kryddig smet gjord på kikärtsmjöl.
69 Kr -
5. SAMOSA VEGETARISK
Indiska piroger fyllda med potatis, ärtor och kryddor.
75 Kr
-
10. LUKHNOWI SEEKH KABAB
Lammfärsrullader kryddade med färsk ingefära, vitlök, och färsk koriander, rullad på grillspett och sedan grillad i tandoor.
85 Kr
Tandoori-specialiteér
-
-
14. LASSUNI JHINGA TANDOORI
Tiger räkor marinerade med vitlök, grön chilli gurkmeja och grädde, grillade i lerugnen.
179 Kr -
18. TANDOORI MURG KANDHARI
Kyckling marinerad i traditionell tandoori-masala och tillagad på spett i tandoor.
165 Kr -
19. MURG MALAI TIKKA
Kycklingfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor.
175 Kr -
20. LASSUNI HARA KABAB
Kycklingfilé marinerad med vitlök, grön chilli, mynta, koriander, kikärtsmjöl och rom, sedan grillad i tandoor.
179 Kr
-
-
21. MURG KALI MIRCH TIKKA
Kycklingfilébitar marinerade med kryddor i en krämig ost-yoghurt. Sedan rullade i en bädd av malen svartpeppar, grillade till perfektion i tandooren.
179 Kr -
24. TANDOORI KHAZANA
En fest för kabab älskare, en smakfull blandning av tikkas och kababs (kyckling & lamm).
195 Kr -
25. PANEER SHASHLIK
Färskost i bitar, kryddmarinerade och grillade med chili, paprika, tomat och lök.
165 Kr
Havets läckerheter
-
28. KING PRAWN KADAI
Tigerräkor kokta med tomat, grädde och paprika i en kryddblandning spetsad med cognac. En speciell rätt tillagad i “kadai” (indiskt gjutjärn).
179 Kr -
29. KING PRAWN MALAI MASALA
Marinerade tigerräkor, tillagade i en kryddsås med kokos och grädde.
179 Kr
-
30. JHINGA GOAN CURRY
Goa’spouläraste rätt, tigerräkor tillagat med chili, kokos och mango i en krämig currygryta.
179 Kr -
85. JHINGA HARA MASALA
Tigerräkor tillagade i en kryddig sås med spenat, mynta och koriander.
179 Kr
Kycklingrätter
-
33. MURG MAKHANI LAJAWAB (Butter Chicken)
Marinerad kycklingfilé. Först grillad i tandoor och sedan tillagad i tomatsås med grädde och indiskt smör, spetsad med färsk koriander.
159 Kr -
34. MURG SHAN-E-DAAWAT (Chicken Tikka Masala)
Husets specialitet. Kycklingfilé tillagad med kryddor och grädde. Enberömdrättavvårkockfrån New Delhi.
155 Kr -
36. BALTI MURG LAHORI
Kycklingfilé tillagad med aromatiska kryddor, ingefära, vitlök, grön chili och grönsaker, spetsad med rödvin.
165 Kr -
37. MURG ACCHARI MASALA
Kycklingfilé tillagad i en kryddstark sås med picklade kryddor, to-mat, lök, ingefära och koriander.
165 Kr
-
38. MURG SHAHI KORMA
Kycklingfilé stekt och tillagad i en mild sås med grädde och russin.
155 Kr -
39. MURG HARA MASALA
Kycklingfilé stekt och tillagad i kryddig spenatsås med koriander, mynta och kryddor.
159 Kr -
81. MURG VINDALOO
Kycklingfilé stekt och tillagad i en kryddstark och smakrik gryta.
165 Kr
Lammrätter
-
40. ROGAN-E-KASHMIRI
Lamm, stekt och tillagad i en sås av lök, yoghurt, och kashmiri -masala. Granerad med russin. En smakfull delikatess från de nord-indiska Kashmir bergen.
165 Kr -
41. ACCHAR GOSHT NAWABI
Smakfull lammrätt gjord i acchari-masala och spetsad med rödvin. Enkungligdelikatess.
169 Kr
-
84. PALAK GOSHT
Lamm stekt och tillagad med spenat, vitlök, ingefära och indiska kryddor.
169 Kr -
84X. LAMB VINDALOO
Lamm tillagat med kokos, chili och vitlök i en syrlig kryddstark sås.
169 Kr
Biffrätter
-
BEEF KADAI MUGHLAI
44. Oxkött i bitar stekta i aromatiska kryddor, paprika, lök, ingefära, kummin, och bräserad med färsk koriander. Entypisk “kadai” rätt.
159 Kr
-
BEEF NIZAMI
45. En mughlai (kunglig) delikatess tillagad i en gräddig sås och milda kryddor.
155 Kr
Från köksträdgården
-
Är du vegan? - Alla våra paneer-rätter går att ersätta med tofu
-
47. KADAI PANEER
Indisk färskost, stekta i smör och tillagade med aromatiska kryddor, paprika, lök, ingefära och koriander.
155 Kr -
48. PANEER LABABDAR
Indisk färskost i bitar, stekta i smör och sedan tillagade med färsk tomat, ingefära och färskmalenmasala sås.
149 Kr -
49. PANEER PALAK-WALA
Indisk färskost, stekt och sedan kokt i en spenatsås.
155 Kr -
51. MALAI KOFTA DIL-E-PASAND
En utsökt vegetarisk rätt från staden Banaras. Vegetariska bullar fyllda med färskost, potatis och kryddor.tillagade i en krämig sås med grädde.
155 Kr
-
-
52. TAWA SUBZ BANJARA
Färska grönsaker, tillagade och stekta på en specialgjord panna “Tawa”, med tomat, indiska örter och kryddor.
155 Kr -
54. ALOO GOBI PUNJABI
Potatis och blomkål stekt med ingefära och rostade kryddor.
149 Kr -
87. ACCHARI PANEER
Indisk färskost stekt och tillagat i en currysås med picklade kryddor, tomat, ingefära och grädde.
155 Kr
Sidorätter
-
Sidedishes
-
55. PINDI CHOLLE (Ris ingår ej)
Kikärtor tillagade med kryddor på punjabi vis.
115 Kr -
56. DAL MAHARANI (Ris ingår ej)
Linser kokta och tillagade med grädde och kryddor i en currysås.
115 Kr -
57. RAITA NAWABI
Tomat, gurka och kryddor omrört i en kall yoghurtsås med örter.
30 Kr -
58. LACCHA BAGICCHE KA
Färsk grönsallad
55 Kr
-
-
59. PAPADAM
Tunt, krispigt bröd med kryddsmak, serveras med chutney och myntasås.
30 Kr -
59X. CHUTNEYS & PICKLES
25 Kr
-
EXTRA RIS (1 PORTION)
35 Kr
-
MANGO LASSI - Indisk yoghurt dryck
35 Kr
-
Pepsi ∙ Pepsi MAX ∙ Zingo Orange ∙ 7UP
22 Kr
Nybakat bröd från tandooren
-
64. TANDOORI ROTI
Bröd bakat med fullkorns mjöl.
26 Kr -
65. TANDOORI NAAN
Nybakat mjukt bröd bakat i lerugn (tandoor).
26 Kr -
65. GLUTEN FREE NAAN
Nybakat mjukt bröd bakat i lerugn (tandoor).
30 Kr -
65X. BUTTER NAAN
Nybakat, mjukt och smörigt bröd bakat i lerugn (tandoor).
29 Kr
-
66. GARLIC NAAN
Nybakat mjukt bröd av fint vete, bakat i lerugn (tandoor) med vitlök och kryddor.
32 Kr -
66X. CHILLI NAAN
Nybakat mjukt bröd av fint vete, bakat i lerugn (tandoor) med chili och kryddor.
32 Kr -
69. PANEER KULCHA
Nybakat bröd fyllt med färskost, koriander, kummin och russin.
45 Kr -
70. KEEMA NAAN
Ett smakfullt bakat bröd fyllt med lammfärs tillagad med kryddor. (Kryddstark)
49 Kr -
71. PESHAWRI NAAN
Ett njutfullt och sött bröd bakat med kokospulver, russin, honung och socker.
45 Kr
Efterrätter
-
74. SHAHI GULAB JAMUN
Varma bullar gjorda på “khoya” (sötmjölk) med kardemumma, garnerad med pistage och mandel.
69 Kr